Pasta Boscaiola

  • 30 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Pasta Boscaiola
U našem receptu saznajte kako se priprema Pasta Boscaiola.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. U velikom loncu zagrijemo vodu, posolimo i skuhamo široke rezance.
  2. Za to vrijeme u tavu ulijemo maslinovo ulje i popržimo nasjeckane šampinjone.
  3. Šampinjonima najprije dodamo sušene rajčice, zatim pršut, potom češnjak i na kraju sušene peperoncine, sušenu majčinu dušicu i suho bijelo vino.
  4. Kuhamo još nekoliko minuta, a zatim dodamo skuhanu tjesteninu, nasjeckani peršin, naribani parmezan i vrhnje za kuhanje.
  5. Dobro promiješamo i jelo je spremno za serviranje.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 5
Rating: 3.2
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:30minuta

Najnovije zanimljivosti: