Pečeni krumpir s nadjevom od svježeg sira

  • 60 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Sadrži mlijeko, nema mesa
Pečeni krumpir s umakom s nadjevom od svježeg sira
U našem video receptu saznajte kako pripremiti pečeni krumpir s nadjevom od svježeg sira
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Krumpire u kori dobro operemo, očistimo te izbodemo . Izbodene krumpire slažemo u vatrostalnu posudu.
  2. Preko krumpira prelijemo malo ulja, dodamo malo soli te utrljamo u krumpire.
  3. Pripremljene krumpire slažemo u vatrostalnu posudu s izbodenom stranom prema gore i stavimo u pećnicu zagrijanu na 200°C, 1 sat.
  4. Za to vrijeme napravimo nadjev. U zdjelu sjekača stavimo svježi sir s vrhnjem, začinimo ga provansalskom mješavinom začina, sjekač poklopimo i izradimo u kremastu smjesu
  5. Smjesu za nadjev stavimo u hladnjak da se dobro ohladi.
  6. Pečene krumpire rastvorimo i nadijevamo s pripremljenom kremom od sira. Pečene krumpire serviramo na posteljicu od salate.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 2
Rating: 3
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:60minuta

Najnovije zanimljivosti: