Pečeni slatki kruh s kompotom od marelica

  • 30 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Ima jaja, nema mesa
Pečeni slatki kruh s kompotom od marelica
U našem video receptu saznajte kako pripremiti pečeni slatki kruh s kompotom od marelica.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. U čisti lonac ulijemo sok od marelice i marelice iz kompota te pustimo da se ugrije.
  2. U visoku usku posudu ulijemo mlijeko, razbijemo jaja, ulijemo malo javorovog sirupa, dodamo malo muškatnog oraščića, kukuruzno brašno i maslac od kikirikija. Sve sastojke izradimo štapnim mikserom. Dobivenu smjesu prelijemo u prikladnu posudu srednje veličine.
  3. Rustikalan kruh narežemo na kriške debljine 1,5 cm. Narezane kriške stavljamo u smjesu i dobro ih natopimo. Zatim kruh vadimo iz smjese i stavljamo ga na ugrijanu tavu bez masnoće. Kriške pečemo do zlatno smeđe boje.
  4. Na tanjure slažemo po 2-3 kriške kruha, prelijemo s malo javorovog sirupa, posipamo cimetom sa šećerom. Uz to poslužimo ugrijani kompot od marelica.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 1
Rating: 1
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:30minuta

Najnovije zanimljivosti: