Peciva nadjevena maslinama i šampinjonima

  • 25 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Sadrži mlijeko, nema mesa
Peciva nadjevena maslinama i šampinjonima
U našem video receptu saznajte kako pripremiti peciva nadjevena maslinama i šampinjonima.

Sjajno jelo za razne prilike. Možete ga poslužiti na domjenku umjesto već dosadnih canapea, kao međuobrok, ili kad zaželite pojesti nešto fino, brzo i jednostavno!

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Pecivima odrežemo vrh i izdubimo ih, šampinjone očistimo i narežemo na kockice, masline na četvrtine, mladi luk na kolutiće, a peperoncine izmrvimo.
  2. U tavu, na 2-3 žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo narezane šampinjone, mladi luk, masline i kukuruz te pirjamo na srednje jakoj vatri.
  3. Nakon 2-3 minute, čim šampinjoni počnu puštati vodu, dodamo mrvljene paperoncine, ulijemo mlijeko i kuhamo dalje na laganoj vatri.
  4. Za to vrijeme unutrašnjost peciva i odrezane vrhove premažemo maslinovim uljem, premjestimo ih na lim za pečenje, prekriven papirom za pečenje i stavimo peći u pećnicu, zagrijanu na 220°C, po prilici 4 minute.
  5. Pečena peciva izvadimo iz pećnice, a povrće maknemo s vatre.
  6. Peciva rasporedimo na tanjure, nadjenemo ih pripremljenim povrćem, začinimo solju i paprom, poklopimo ih odrezanim vrhovima i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 41
Rating: 4.9
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:25minuta

Najnovije zanimljivosti: