Piletina iz pećnice

  • 45 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Piletina iz pećnice
Saznajte kako pripremiti piletinu iz pećnice u našem video receptu.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Pileća prsa narežemo na tanke odreske, a sir mozzarellu na tanke ploške.
  2. Sada u jednu zdjelu pomiješamo krušne mrvice i sir parmezan, dodamo malo svježe mljevenog papra, a u drugu zdjelu razbijemo dva jaja i umutimo ih.
  3. Zatim pileće odreske posolimo, a onda ih uvaljamo u jaja pa u smjesu krušnih mrvica i stavljamo peći u tavu na zagrijano ulje.
  4. Piletinu u međuvremenu okrećemo, a u vatrostalnu posudu ulijemo maslinovo ulje, preko ulja ulijemo pasiranu rajčicu i dodamo svježe listove bosiljka.
  5. Napola pečene odreske piletine sada vadimo i slažemo u vatrostalnu posudu.
  6. Zatim preko pilećih odrezaka stavimo po jednu plošku mozzarelle i ovako pripremljeno jelo stavimo peći u pećnicu zagrijanu na 180 stupnjeva.
  7. Nakon poprilici 10-12 minuta jelo izvadimo iz pećnice i možemo ga poslužiti
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 43
Rating: 4.88
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:45minuta

Najnovije zanimljivosti: