Piletina omotana pancetom s krumpirima i salatom od šparoga

  • 45 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso

Sočna piletina se savršeno ljubi s hrskavom pancetom. Na to sve još dodamo krumpire i osvježavajuću salatu od šparoga i rajčica i dobili smo ručak za 10!

Piletina omotana pancetom s krumpirima i salatom od šparoga
Piletina omotana pancetom s krumpirima i salatom od šparoga
Popularnost:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 9
Rating: 3.56
You:
Rate this recipe!
U našem receptu saznajte kako pripremiti piletinu omotanu pancetom s krumpirima i salatom od šparoga.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Pećnicu zagrijemo na 180 stupnjeva, a krumpire ogulimo i narežemo na kockice.
  2. Zatim krumpire i filete pilećih prsa začinimo mješavinom talijanskih začina, a onda oko svakog fileta omotamo 2 kriške tanko narezane pancete.
  3. Pileće filete i krumpire zatim stavimo u protvan obložen papirom za pečenje, premažemo ih uljem i stavimo peći u zagrijanu pećnicu na 30 minuta.
  4. Za to vrijeme napravimo salatu tako da šparoge stavimo kuhati na paru, otprilike 3 minute, a onda ih ocijedimo.
  5. Zatim u čistoj posudi pomiješamo sok jednog limuna, maslinovo ulje, mješavinu talijanskih začina i mini rajčice.
  6. Kada su gotove, šparoge dodamo u posudu s pripremljenim dressingom i mini rajčicama i sve zajedno dobro promiješamo.
  7. Kada su piletina i krumpiri gotovi, poslužimo ih, a preko njih dodamo pripremljenu salatu.
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 9
Rating: 3.56
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:45minuta

Najnovije zanimljivosti: