Pohana piletina s mozzarellom i crnim maslinama u umaku od rajčice

  • 45 min
  • 4 porcije
  • Vrlo kalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Pohana piletina s mozzarellom i crnim maslinama u umaku od rajčice
U našem video receptu saznajte kako pripremiti pohanu piletinu s mozzarellom i crnim maslinama u umaku od rajčice.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. U čistu zdjelu razbijemo jaja i umutimo ih, a u drugu čistu posudu stavimo krušne mrvice, dodamo naribani sir parmezan i izmiješamo sastojke.
  2. Sada pileća prsa očistimo od kožica i žilica, narežemo ih na tanke odreske i posolimo.
  3. Zatim pileće odreske uvaljamo prvo u jaja, potom u krušne mrvice i parmezan te pripremljene odreske stavljamo u tavu na vruće ulje i pržimo sa obje strane.
  4. Kada smo ispržili pileće odreske, izvadimo ih na stranu, a u vatrostalnu posudu ulijemo ulje, pasiranu rajčicu, preko rajčice dodamo svježe listove bosiljka te preko svega slažemo pileće odreske.
  5. Zatim preko svega dodamo nekoliko crnih maslina i ploške mozzarelle.
  6. Ovako pripremljene odreske stavimo peći u pećnicu zagrijanu na 190 stupnjeva.
  7. Nakon desetak minuta jelo izvadimo iz pećnice i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 45
Rating: 4.78
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:45minuta

Najnovije zanimljivosti: