Pohani kruh (French Toast)

  • 30 min
  • 4 porcije
  • Vrlo kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Sadrži jaja i mlijeko
pohani-kruh
Pohani kruh (French Toast)
Popularnost:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 12
Rating: 2.92
You:
Rate this recipe!
U našem receptu saznajte kako pripremiti pohani kruh.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. U maloj zdjeli pomiješajte cimet, muškatni oraščić i šećer.
  2. U tavi (promjera oko 25-30 cm) otopite maslac na srednje jakom plamenu.
  3. Smjesi s cimetom dodajte jaja, mlijeko i ekstrakt vanilije, dobro promiješajte, a zatim sve prelijte u plitku posudu.
  4. Kriške kruha umočite u dobivenu smjesu, a zatim pržite dok ne postignete zlatno-smeđu boju. Preokrenite i pržite dok i druga strana ne bude pečena.
  5. Prelijte javorovim sirupom i servirajte.
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 12
Rating: 2.92
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:30minuta

Najnovije zanimljivosti: