Povrtni bulgur

  • 40 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Povrtni bulgur
Saznajte kako pripremiti povrtni bulgur u našem video receptu.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Povrće operemo, očistimo i narežemo.
  2. Sada pripremimo bulgur tako da ga stavimo u zdjelu, prelijemo vrućom juhom i ostavimo da se moči.
  3. U vrući wok iznad vatre ulijemo ulje, na koje zatim dodamo krupno narezani luk.
  4. Nakon jedne minute dodamo korijen celera, a odmah zatim dodamo svježu crvenu papriku i mrkvu i sve zajedno miješajući pržimo dalje.
  5. Sada u wok s hrskavim povrćem dodamo tikvicu, sastojke začinimo provansalskom mješavinom začina i kada začin pusti miris u wok dodamo na listiće nasjeckan češnjak.
  6. Sada sve zajedno promiješamo, dodamo bulgur s juhom i pričekamo da tekućina ispari.
  7. Jelo je gotovo i možemo ga poslužiti, a po želji na njega dodati i nekoliko kockica maslaca.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 42
Rating: 4.93
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:40minuta

Najnovije zanimljivosti: