Povrtni faširanci

  • 40 min
  • 4-6 porcije
  • Srednje kalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Ima jaja, nema mesa

Zašto bi faširanci uvijek morali biti od mljevenog mesa? Jednako ukusni mogu biti i povrtni faširanci, mekane unutrašnjosti i hrskave korice, koji se jednostavno tope u ustima.

Povrtni faširanci
Povrtni faširanci
Popularnost:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 91
Rating: 4.24
You:
Rate this recipe!
U našem receptu saznajte kako pripremiti povrtne faširance.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Svo povrće stavimo kuhati u vrelu, slanu vodu.
  2. Zatim kada omekša, povrće prebacimo u posudu s hladnom vodom da se ohladi.
  3. Kada je povrće hladno, ocijedimo ga, usitnimo, posolimo te začinimo paprom i svježim sjeckanim peršinom.
  4. Zatim u posudu dodamo jedno razmućeno jaje i malo krušnih mrvica te sve izmiješamo u jednoličnu smjesu.
  5. Kada smo dobili jednoličnu smjesu, oblikujemo faširance, koje zatim malo umačemo u krušne mrvice i stavljamo ih peći u tavu na zagrijano ulje, dok ne dobiju zlatnu boju.
  6. Kada su gotovi, faširance ocijedimo na kuhinjskom papiru, a zatim poslužimo.
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 91
Rating: 4.24
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:40minuta

Najnovije zanimljivosti: