Punjene pohane palačinke s mliječnim umakom

  • 30 min
  • 4 porcije
  • Vrlo kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Punjene pohane palačinke s mliječnim umakom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti punjene pohane palačinke s mliječnim umakom.

Mileram je gusto vrhnje i razlikuje se od kiselog vrhnja po količini mliječne masti, ali je izvrstan za izradu raznih umaka, poput ovog mliječnog umaka koji izvrsno paše uz pohane palačinke.

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Punomasni sir naribamo, jaja umutimo, limunov sok iscijedimo, a krastavce narežemo na prutiće.
  2. U zdjelu s kravljim sirom protisnemo češnjak, posolimo, dodamo mileram, vlasac, ulijemo malo limunovog soka i izmiješamo sastojke.
  3. Gotove palačinke posipamo naribanim sirom, preko sira stavimo plošku šunke i par prutića kiselih krastavaca, palačinku savijemo, uvaljamo je u brašno, u umućena jaja i u krušne mrvice te stavimo pržiti u vruće duboko ulje.
  4. Nakon po prilici 2 minute palačinke okrenemo i pržimo još toliko.
  5. Pržene palačinke stavimo na kuhinjski papir da upije višak masnoće, zatim ih rasporedimo na tanjure i poslužimo s mliječnim umakom.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 1
Rating: 3
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:30minuta

Najnovije zanimljivosti: