Rajčice punjene tunom, maslinama i kaparima

  • 20 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Sadrži ribu/ morske plodove
Rajčice punjene tunom, maslinama i kaparima
U našem video receptu saznajte kako pripremiti rajčice punjene tunom, maslinama i kaparima.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Sok od limuna iscijedimo i prelijemo u čistu zdjelu. U zdjelu ulijemo maslinovo ulje, dodamo soli, začinimo sa svježe mljevenim paprom i pjenjačom izradimo dressing.
  2. Ljubičasti luk nasjeckamo i dodamo u zdjelu s dresingom. Krastavce narežemo na kockice, što sitnije to bolje te ih dodamo u zdjelu. Potom dodamo kapare, sjeckani peršin, otkoštene crne masline koje prethodno narežemo. Na kraju u zdjelu natrgamo tunu iz konzerve.
  3. Na kraju u zdjelu natrgamo tunu iz konzerve. Sastojke promiješamo i stavimo smjesu u hladnjak da se ohlade. Rajčice izdubimo i očistimo te nadijevamo s ohlađenom smjesom. Ovako nadjevena rajčice posipamo s malo svježeg peršina i poslužimo
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 42
Rating: 4.88
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:20minuta

Najnovije zanimljivosti: