Salata od krumpira, tunjevine i jaja

  • 60 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Sadrži ribu/ morske plodove
Salata od krumpira, tunjevine i jaja
U našem video receptu saznajte kako pripremiti salatu od krumpira, tunjevine i jaja.

Salatu od krumpira svi jako volimo, ali ako ju obogatimo tunjevinom, jajima i rajčicom, sigurni smo da ćemo ju voljeti još i više.

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Prije svega kuhani krumpir ogulimo. Zatim krumpir, jaja i mladi luk narežemo na ploške, a rajčice narežemo na šestine, odvojimo im kožu i mekanu sredinu, te tako očišćeno meso rajčica narežemo na kockice.
  2. Potom pripremimo dressing tako što u zdjelicu ulijemo maslinovo ulje i vinski ocat, dodamo žličicu šećera, začinimo solju i paprom, dobro izmiješamo pjenjačom, te dobivenim dressingom pokapamo dno zdjele u kojoj ćemo pripremiti salatu.
  3. Po dnu složimo red ploški krumpira, preko njega stavimo komadiće tunjevine, prekrijemo ploškama jaja, posipamo narezanim mladim lukom, prelijemo dressingom i ponovimo postupak.
  4. Zatim kockice rajčica premjestimo u zdjelu od dressinga, dodamo sjeckani peršin, dobro promiješamo i dobivenom mješavinom prekrijemo salatu.
  5. Tako pripremljenu salatu rashladimo u hladnjaku i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 42
Rating: 4.86
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:60minuta

Najnovije zanimljivosti: