Salata od patlidžana, mini rajčica i maslina

  • 35 min
  • 4 porcije
  • Niskokalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Pogodno za Vegane
Salata od patlidžana, mini rajčica i maslina
U našem video receptu saznajte kako pripremiti salatu od patlidžana, mini rajčica i maslina.

Vrlo brza, ukusna i zdrava salata od sastojaka koje možete pročitati u naslovu, a ako vas zanima više o njoj, pogledajte priloženi video.

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Sok od limuna iscijedimo, a patlidžan narežemo na kockice veličine 2 centimetra, premjestimo ga u zdjelu, prelijemo polovicom soka od limuna, posolimo, promiješamo i ostavimo da malo odstoji.
  2. Nakon 15-ak minuta kockice patlidžana ocijedimo, stavimo ih na kuhinjski papir da se malo osuše, premjestimo ih na ugrijanu gril tavu, prelijemo s malo maslinovog ulja i pečemo ih 5 minuta, često miješajući i povremeno dodavajući maslinovo ulje, po potrebi.
  3. Za to vrijeme mini rajčice prepolovimo, a češnjak narežemo na tanke listiće.
  4. Zatim pečeni patlidžan premjestimo u zdjelu za salatu, dodamo prepolovljene rajčice, listiće češnjaka, slane kapare, masline, prelijemo preostalim sokom od limuna, posipamo sjeckanim peršinom, popaprimo, promiješamo i salatu poslužimo odmah ili ju prvo ohladimo u hladnjaku.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 53
Rating: 4.66
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:35minuta

Najnovije zanimljivosti: