Salata panzanella – salata od kruha, maslina i mini rajčica

  • 20 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Pogodno za Vegane
Salata panzanella - salata od kruha, maslina i mini rajčica
U našem video receptu saznajte kako pripremiti salatu panzanellu.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Ciabattu prerežemo po duljini, zatim na prutiće širine 2 cm i poprečno na kockice. Narezanu Cibattu stavimo u zdjelu i prelijemo s malo maslinovog ulja. Začinimo solju, izmiješamo i ovako lagano namašćene kockice rasporedimo na lim za pečenje i stavimo u pećnicu zagrijanu na 190 stupnjeva. Nakon 10-tak minuta kruh izvadimo iz pećnice.
  2. U međuvremenu narežemo ljubičasti luk, rajčice i masline prepolovimo, a mozzarellu narežemo na kockice.
  3. U čistu zdjelu stavimo maslinovo ulje, dodamo ocat, malo talijanske mješavine začina, soli i pjenjačom dobro izmiješamo sastojke. Kad smo dobili gusti dresing u zdjelu protisnemo češnjak, dodamo luk, narezanu mozzarellu, listove svježeg bosiljka, masline, narezane mini rajčice i pečene kockice kruha. Sve dobro izmiješamo i poslužimo dok su kockice kruha još hrskave.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:20minuta

Najnovije zanimljivosti: