Šarena peperonata

  • 30 min
  • 4-6 porcije
  • Niskokalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Pogodno za Vegane
Šarena peperonata
Saznajte kako pripremiti šarenu peperonatu u našem video receptu.

U svijetu se uzgaja oko 50 sorti paprika, a za ovo jelo vam treba crvena, žuta i zelena domaća paprika, malo krumpira, luka, rajčice i evo, ovo prekrasno, jednostavno i ukusno jelo je gotovo.

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Svo povrće operemo i očistimo, paprike narežemo na duge trakice, rajčice i krumpir na kriške, luk na trakice, a peperoncine izmrvimo.
  2. U tavu, na 2-3 žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo narezane paprike, rajčice, luk, krumpir, protisnemo češnjak, posolimo, prelijemo maslinovim uljem, poklopimo i pirjamo na laganoj vatri, povremeno miješajući.
  3. Nakon 15 minuta dodamo peperoncine, promiješamo, napola poklopimo i pirjamo još 5 minuta.
  4. Gotovu peperonatu premjestimo u posudu za posluživanje, preko nje natrgamo listiće bosiljka i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 9
Rating: 3.67
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:30minuta

Najnovije zanimljivosti: