Segedinski gulaš s divljači

  • 160 min
  • 4 porcije
  • Vrlo kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Segedinski gulaš s divljači
U našem video receptu saznajte kako pripremiti segedinski gulaš s divljači.

Segedinski gulaš ili poznatiji „sekely gulaš“ je ukusno i jednostavno jelo. Ali ako umjesto svinjetine dodamo meso divljači, okus je nevjerovatan!

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Meso divljači narežemo na kocke veličine zalogaja, očišćeni luk narežemo na trakice, a kumin izmrvimo.
  2. U lonac, na zagrijanu svinjsku mast, dodamo meso divljači i miješajući ga pržimo sa svih strana. Tekućinu koju meso ispusti pri prženju izvadimo i stavimo na stranu.
  3. Zatim dodamo trakice luka, posolimo, promiješamo i pržimo dalje miješajući, dok luk ne omekša.
  4. Potom dodamo koncentrat rajčice, mrvljeni kumin, mljevenu crvenu papriku, protisnemo češnjak i dobro izmiješamo sastojke.
  5. Čim češnjak zamiriše vratimo tekućinu koju je meso ispustilo, dodamo kiseli kupus, ulijemo toliko juhe da prekrije sastojke, poklopimo i kuhamo na laganoj vatri, povremeno podlijevajući juhom.
  6. Nakon dva sata kuhanja, u zdjelicu s malo vode dodamo kukuruzni škrob, dobro izmiješamo pjenjačom, mješavinu prelijemo u lonac s kupusom i mesom, i miješajući pričekamo dvije, tri minuta da se jelo zgusne.
  7. Gotov gulaš stavimo u tanjure, dodamo po žlicu milerama i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 44
Rating: 4.82
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:160minuta

Najnovije zanimljivosti: