Sirni namaz s mladim lukom i začinima

  • 15 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Sadrži mlijeko, nema mesa
Sirni namaz s mladim lukom i začinima
U našem video receptu saznajte kako pripremiti sirni namaz s mladim lukom i začinima.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Kim u zrnu stavimo u mužar i dobro ga izmrvimo.
  2. U zdjelicu sjekača stavimo vrhnje, dodamo izmrvljeni kim, mljevenu crvenu papriku, senf, kockice maslaca, bijeli dio opranog i očišćenog mladog luka.
  3. U pripremljenu smjesu dodamo svježi kravlji sir i jednostavno ga nježno umiješamo.
  4. Raženi kruh narežemo na tanke ploške, rasporedimo ga na tanjure i preko kruha stavimo sirni namaz. Zeleni dio mladog luka nasjeckamo i stavimo preko sira i po želji sve zajedno malo začinimo s chilijem s morskom soli.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 43
Rating: 4.91
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:15minuta

Najnovije zanimljivosti: