Široki rezanci s crnilom od sipe i umakom od lososa

  • 50 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Sadrži ribu/ morske plodove
Široki rezanci s crnilom od sipe i umakom od lososa
U našem video receptu saznajte kako pripremiti široke rezance s crnilom od sipe i umakom od lososa.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. U posudu s vrelom posoljenom vodom stavimo široke rezance i kuhamo ih po uputama na pakiranju.
  2. Za to vrijeme u ugrijanu tavu stavimo maslac, na maslac odmah zatim ulijemo vrhnje za kuhanje i pričekamo da se maslac rastopi. Čim se maslac rastopio, umak posolimo.
  3. Sada dimljeni losos stavimo na dasku i narežemo ga na trakice širine poprilici jednog centimetara.
  4. Narezani losos odmah stavimo u tavu s vrhnjem i povremeno miješajući na laganoj temperaturi sastojke lagano zagrijavamo.
  5. Kada je gotova, kuhanu tjesteninu vadimo iz vode, ocijedimo je i stavljamo preko umaka s dimljenim lososom.
  6. Sada sastojke izmiješamo, ugasimo vatru i poslužimo.
  7. Sve zajedno ukrasimo s malo svježeg peršina.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 40
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:50minuta

Najnovije zanimljivosti: