Sočni sendvič s kajganom

  • 30 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Sočni sendvič s kajganom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti sočni sendvič s kajganom.

Mladi luk je blage arome, sadrži vitamine B i C te kalcij, željezo i kalij i pored slanine, svježeg sira i pečenih rajčica, odličan je dodatak kajgani, kojom nadijevamo ove nesvakidašnje sendviče.

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Slaninu narežemo na ploške, mini rajčice prepolovimo, mladi luk narežemo na kolutiće, a jaja razbijemo.
  2. U tavu, na 2-3 žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo ploške slanine i popržimo ih s obje strane.
  3. Prženu slaninu stavimo na stranu, a na masnoću od prženja dodamo prepolovljene rajčice, posolimo ih i pečemo dok malo ne omekšaju.
  4. Nakon 2-3 minute rajčice izvadimo na stranu, a u tavu ulijemo malo ulja, dodamo kolutove bijelog dijela mladog luka i pržimo ih 1-2 minute.
  5. Za to vrijeme jaja začinimo solju i paprom te ih umutimo.
  6. Potom jaja ulijemo u tavu na prženi luk i pečemo kajganu na laganoj vatri, a peciva vodoravno prerežemo i ispečemo u tosteru.
  7. U gotovu kajganu dodamo svježi sir s vrhnjem, posipamo mljevenom paprikom i zelenim dijelom mladog luka, dodamo pečene rajčice i nježno izmiješamo sastojke.
  8. Donju stranu peciva nadjenemo kajganom, prekrijemo ploškom pečene slanine, poklopimo gornjom stranom peciva i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 41
Rating: 4.98
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:30minuta

Najnovije zanimljivosti: