Svinjski medaljoni i povrće s grila

  • 25 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Svinjski medaljoni i povrće s grila
U našem video receptu saznajte kako pripremiti svinjske medaljone i povrće s grila.

Svinjski biftek, file ili lungić je najcjenjeniji komad svinjskog mesa koji smo marinirali u senfu, a potom „bacili“ na gril. Rezultat možete vidjeti u priloženom videu.

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Svinjski file očistimo od kožica i žilica i narežemo ga na medaljone debljine 4-5 cm, a povrće očistimo, operemo i narežemo na kockice.
  2. Sjemenke korijandera stavimo u mužar i izmrvimo ih.
  3. U prikladnu zdjelu stavimo senf, dodamo svinjsku mast, mrvljene sjemenke korijandera, začinimo solju i paprom te izmiješamo sastojke.
  4. U dobivenu mješavinu stavimo medaljone, sve zajedno dobro izmiješamo i ostavimo da se marinira.
  5. Za to vrijeme kockice povrća stavimo na blago namašćenu gril tavu i ispečemo ih sa svih strana, uz povremeno dodavanje ulja.
  6. Nakon 7-8 minuta povrće izvadimo na stranu, a na masnoću od pečenja stavimo marinirane medaljone i pečemo ih sa svake strane po 4 minute.
  7. Gotove medaljone i povrće rasporedimo na tanjure i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 42
Rating: 4.9
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:25minuta

Najnovije zanimljivosti: