Svinjski odresci s pršutom, suhim šljivama i povrćem

  • 30 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Svinjski odresci s pršutom, suhim šljivama i povrćem
U našem video receptu saznajte kako pripremiti svinjske odreske s pršutom, suhim šljivama i povrćem.

Mekani svinjski odresci oplemenjeni pršutom s prilogom od pirjanih rajčica, suhih šljiva i maslina, odlično je i brzo jelo koje možete poslužiti i najzahtjevnijim gurmanima.

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Odreske istučemo batom za meso, a oprane i očišćene mini rajčice prepolovimo.
  2. Na svaki odrezak položimo po krišku pršuta, okrenemo ih na stranu s pršutom i posolimo.
  3. Zatim ih posoljenom stranom uvaljamo u brašno i stavimo peći u tavu, na 2-3 žlice ugrijanog maslinovog ulja, stranom s pršutom okrenutom prema dolje.
  4. Nakon 2 minute pečenja, meso začinimo majčinom dušicom, okrenemo ga, dodamo mini rajčice, masline, suhe šljive, ulijemo prošek, začinimo solju i sve zajedno pirjamo na laganoj vatri 5 minuta.
  5. Jelo je gotovo i možemo ga poslužiti.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 5
Rating: 3.4
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:30minuta

Najnovije zanimljivosti: