Tagliata s bijelim tartufom

  • 25 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Tagliata s bijelim tartufom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti tagliatu s bijelim tartufom.

Za opis ovog jela riječi su nedostatne, a tek se gledanjem videa može steći približan osjećaj ljepote ove tagliate aromatizirane bijelim tartufom.

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Za početak gril tavu debelog dna stavimo na vatru i ostavimo da se grije tri, četiri minute.
  2. Dno zagrijane tave pokapamo uljem, juneće filete posolimo i stavimo peći po četiri minute sa svake strane.
  3. Za to vrijeme u zdjelicu ulijemo malo maslinovog ulja, balzamički ocat, začinimo solju i paprom, te promiješamo.
  4. Pečene odreske izvadimo na dasku, ostavimo ih da se malo ohlade, te ih narežemo na ploške.
  5. Na tanjur stavimo rukolu, prelijemo je pripremljenim dresingom, a preko rukole stavimo ploške mesa.
  6. Začinimo ih paprom, prelijemo s malo ulja od bijelog tartufa, preko svega naribamo svježi bijeli tartuf i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 44
Rating: 4.84
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:25minuta

Najnovije zanimljivosti: