Teletina na bijelo s graškom i peršinom

  • 80 min
  • 4-6 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Teletina na bijelo s graškom i peršinom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti teletinu na bijelo s graškom i peršinom.

Teletina i grašak javno se vole i to svi znamo, a ako se u njihovu vezu umiješa mlijeko, što će se desiti? Ako vas zanimaju ljubavni trokuti među namirnicama, svakako pogledajte priloženi video.

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Meso očistimo od kožica i žilica, te ga narežemo na komade veličine zalogaja, a češnjak protisnemo.
  2. U lonac, na dvije, tri žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo protisnuti češnjak, sjeckani peršin, komade mesa, posolimo i povremeno miješajući pržimo na srednje jakoj vatri dok ne ispari veći dio tekućine koju neso ispusti.
  3. Nakon 10-ak minuta prženja dodamo povrtni dodatak jelima, ulijemo mesnu juhu i mlijeko, promiješamo, poklopimo i povremeno miješajući kuhamo na laganoj vatri 60-ak minuta.
  4. Zatim dodamo grašak, izmiješamo sastojke, pričekamo da se grašak ugrije i jelo možemo poslužiti.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 3
Rating: 3
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:80minuta

Najnovije zanimljivosti: