Tjestenina s rajčicom, bosiljkom i mozzarellom

  • 30 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Sadrži mlijeko, nema mesa
Tjestenina s rajčicom, bosiljkom i mozzarellom
U našem video receptu saznajte kako pripremi tjesteninu s rajčicom, bosiljkom i mozzarellom.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. U zagrijanu tavu ulijemo ulje i na njega dodamo očišćenu i nasjeckanu glavicu luka.Luk malo posolimo i pržimo dok ne omekša.
  2. U zagrijanu tavu ulijemo ulje i na njega dodamo očišćenu i nasjeckanu glavicu luka.Luk malo posolimo i pržimo dok ne omekša.
  3. Rajčicu malo zgnječimo i sve zajedno pirjamo na srednje jakoj vatri 5-6 minuta. Za to vrijeme stavimo kuhati tjesteninu u vrelu posoljenu vodu po uputama na pakiranju.
  4. Preko procijeđene tjestenine dodamo umak od rajčice. Sve zajedno promiješamo i poslužimo u tanjure. Preko tjestenine stavimo na kockice narezan sir mozzarellu i ukrasimo s pokojim listićem svježeg bosiljka.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 49
Rating: 4.76
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:30minuta

Najnovije zanimljivosti: