Tjestenina u umaku od vrhnja s lososom

  • 30 min
  • 4 porcije
  • Vrlo kalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Sadrži ribu/ morske plodove
Tjestenina u umaku od vrhnja s lososom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti tjesteninu u umaku od vrhnja s lososom.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. U lonac s vrelom posoljenom vodom stavimo kuhati tjesteninu po uputama na pakiranju.
  2. 2-3 minute prije nego je tjestenina gotova u zagrijanu čistu tavu stavimo kockice maslaca, vrhnje za kuhanje i malo muškatnog oraščića. Sastojke primiješamo i kuhamo na laganoj vatri.
  3. Dimljeni losos narežemo na trakice i stavimo u tavu s vrhnjem. Umak još kuhamo 1-2 dok losos ne pusti aromu.
  4. Kuhanu ocijeđenu tjesteninu stavimo u umak od vrhnja i dimljenog lososa.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 49
Rating: 4.71
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:30minuta

Najnovije zanimljivosti: