Topla salata od boba, tikvica i mladog luka

  • 20 min
  • 4 porcije
  • Niskokalorično
  • Jednostavna priprema
  • Pogodno za Vegane
Topla salata od boba, tikvica i mladog luka
U našem video receptu saznajte kako pripremiti toplu salatu od boba, tikvica i mladog luka.

Topla povrtna salata koja se može jesti kao prilog, salata, predjelo ali i kao glavno jelo. Ako želite saznati kako je to moguće, pridružite nam se u gledanju video recepta.

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Svo povrće operemo i očistimo, zatim češnjak protisnemo, mladi luk narežemo i bijeli dio odvojimo od zelenog, a tikvice i papriku narežemo na kockice.
  2. U wok, na dvije, tri žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo bijeli dio mladog luka, kockice tikvica i paprike, bob i pržimo na laganoj vatri, često miješajući povrće.
  3. Nakon 5 minuta prženja dodamo protisnuti češnjak, začinimo mješavinom mediteranskih začina, solju i paprom, izmiješamo sastojke i čim češnjak zamiriše dodamo kukuruz, sušene grožđice, promiješamo i wok maknemo s vatre.
  4. Potom povrće rasporedimo na tanjure, posipamo ga zelenim dijelom mladog luka, poprskamo balzamičkim octom i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 44
Rating: 4.82
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:20minuta

Najnovije zanimljivosti: