Torta od palačinki s dimljenim lososom

  • 70 min
  • 6 porcije
  • Vrlo kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Sadrži ribu/ morske plodove
Torta od palačinki s dimljenim lososom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti tortu od palačinki s dimljenim lososom.

Kuhanje nije egzaktna znanost, već neka vrsta spoja kreativnosti i ljubavi prema kuhanju. A ako još postoji i ljubav prema partneru, onda mu svakako morate pripremiti ovu ukusnu tortu.

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Koricu limuna naribamo, maslac narežemo na kockice, a kopar nasjeckamo.
  2. U zdjelu s vodom dodamo mješavinu za palačinke, naribanu koricu limuna, posolimo i pjenjačom izradimo jednoličnu smjesu po uputama na pakiranju. Dobivenu smjesu ostavimo da odstoji 10-15 minuta.
  3. U zdjelicu s mliječnim namazom dodamo kiselo vrhnje, sjeckani kopar, začinimo solju i paprom, dobro promiješamo i stavimo na stranu.
  4. U ugrijanu tavu stavimo kockicu maslaca, a čim se rastopi ulijemo dio mješavine za palačinke i na taj način ispečemo 10-ak palačinki, te ih ostavimo da se ohlade.
  5. Zatim na tanjur stavimo jednu palačinku, premažemo ju pripremljenom mješavinom mliječnog namaza, kiselog vrhnja i kopra, nadjenemo s nekoliko kriški dimljenog lososa, prekrijemo palačinkom i ponovimo postupak, dok ne potrošimo sastojke.
  6. Posljednji sloj lososa prekrijemo palačinkom i prije posluživanja stavimo u hladnjak da se malo ohladi.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 45
Rating: 4.78
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:70minuta

Najnovije zanimljivosti: