Torta od sira s jagodama

  • 270 min
  • 12 porcije
  • Vrlo kalorično
  • Zahtjevna priprema
  • Sadrži jaja i mlijeko
Torta od sira s jagodama
U našem video receptu saznajte kako pripremiti tortu od sira s jagodama.

Da čujemo, tko to ne voli tortu od sira? Svi je vole? Tako smo i mislili. Da ne biste upali u rutinu pripremanja uvijek jedne te iste torte od sira, dodali smo receptu ukusan i nadasve proljetan dodatak – jagode. Tek sada joj nitko neće moći odoljeti...

Torta od sira s jagodama - U našem video receptu saznajte kako pripremiti tortu od sira s jagodama. - jagode, biskvit ((čajni kolutići)), maslac, šećer u prahu, želatina (instant), mileram, kravlji sir (svježeg), Biskvit dobro smrvimo ili sameljemo u sjekaču i premjestimo u zdjelu. ; Zatim dodamo rastopljeni maslac i sve zajedno izmiješamo u jednoličnu smjesu. ; Stjenke kalupa za torte obložimo papirom za pečenje, a po dnu rasporedimo i žlicom ravnomjerno utisnemo pripremljenu mješavinu od biskvita i maslaca, te stavimo u hladnjak da se stvrdne. ; Za to vrijeme operemo i očistimo jagode, prepolovimo ih, stavimo u mikser i izmiksamo. ; Zatim u mikser dodamo šećer u prahu, instant želatinu, mileram, svježi kravlji sir, poklopimo i sve zajedno dobro izmiksamo. ; Gotovu kremu prelijemo u kalup za torte i sve zajedno ponovo stavimo u hladnjak na najmanje četiri sata da torta zadrži oblik.; -
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Biskvit dobro smrvimo ili sameljemo u sjekaču i premjestimo u zdjelu.
  2. Zatim dodamo rastopljeni maslac i sve zajedno izmiješamo u jednoličnu smjesu.
  3. Stjenke kalupa za torte obložimo papirom za pečenje, a po dnu rasporedimo i žlicom ravnomjerno utisnemo pripremljenu mješavinu od biskvita i maslaca, te stavimo u hladnjak da se stvrdne.
  4. Za to vrijeme operemo i očistimo jagode, prepolovimo ih, stavimo u mikser i izmiksamo.
  5. Zatim u mikser dodamo šećer u prahu, instant želatinu, mileram, svježi kravlji sir, poklopimo i sve zajedno dobro izmiksamo.
  6. Gotovu kremu prelijemo u kalup za torte i sve zajedno ponovo stavimo u hladnjak na najmanje četiri sata da torta zadrži oblik.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 21
Rating: 4.9
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:270minuta

Najnovije zanimljivosti: