Torta s kobasicama, rajčicama i mozzarellom

  • 70 min
  • 8 porcije
  • Vrlo kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Torta s kobasicama, rajčicama i mozzarellom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti tortu s kobasicama, rajčicama i mozzarellom.

Torta ne mora uvijek biti slatka, već kao i u ovom slučaju može biti i slana, ali ne manje slasna. Pogledajte kako ju pripremiti i osjetite dašak Meditarana i Italije u Vašem domu!

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Meso kobasica istisnemo iz ovitka, sir ribanac ili parmezan naribamo, mozzarelu narežemo na kockice, mini rajčice na četvrtine, svježe prhko tijesto, zajedno s papirom za pečenje, stavimo u kalup za pite, u jednu zdjelicu razbijemo dva jaja, a u drugu odvojimo dva žumanjka.
  2. Prhko tijesto po dnu izbodemo vilicom i stavimo peći u pećnicu, zagrijanu na 180°C, 10-ak minuta.
  3. Tijesto izvadimo iz pećnice i ostavimo ga da se hladi, a za to vrijeme u zdjelu stavimo jaja i žumanjke, ulijemo vrhnje za kuhanje i mlijeko, začinimo origanom, bosiljkom, solju i paprom, dodamo naribani sir i sastojke izmiješamo pjenjačom.
  4. Dobivenu smjesu prelijemo preko tijesta, po smjesi složimo narezane rajčice, kockice mozzarele, komadiće mesa kobasica i stavimo peći u pećnicu, zagrijanu na 180°C, 35 minuta.
  5. Gotovu tortu ostavimo da se malo ohladi i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 1
Rating: 2
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:70minuta

Najnovije zanimljivosti: