Tuna, tikvice, paprike i patlidžani s grilla

  • 20 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Sadrži ribu/ morske plodove
Tuna, tikvice, paprike i patlidžani s grilla
U našem video receptu saznajte kako pripremiti tunu, tikvice, paprike i patlidžane s grilla.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Crvenu i zelenu svježu papriku narežemo na trakice, a tikvice i patlidžane narežemo na kolutove. Povrće posolimo i patlidžane pokapamo s malo limuna da ne oksidira.
  2. U vruću grill tavu stavimo malo maslinovog ulja i na njemu popržimo povrće. Prvo pržimo tikvice i patlidžane s obje strane, a potom paprike 2-3 minute.
  3. File tune narežemo na tanke odreske i prepržimo na vrućoj tavi. Svaku stranu pržimo 1-2 minute.
  4. Gotovu tunu serviramo na tanjure, preko tune stavimo maslac sa začinskim biljem. Omekšalo, toplo povrće začinimo s malo mješavine talijanskih začina.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 80
Rating: 4.28
You:
Rate this recipe!
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:20minuta

Najnovije zanimljivosti: