Umak bolonjez od soje

  • 60 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Pogodno za Vegane
Umak bolonjez od soje
Saznajte kako pripremiti umak bolonjez od soje u našem video receptu.

Jedan od najpoznatijih mesnih umaka za špagete, bolonjez, jednako je ukusan ako ga pripremite sa ljuskicama od soje. Možda čak i ukusniji. Obavezno ga probajte, čak i ako niste pobornik vegeterijanske kuhinje. Neće vam biti žao.

Umak bolonjez od soje - Saznajte kako pripremiti umak bolonjez od soje u našem video receptu. - sojine ljuskice, luk, mrkva, korijen celera, češnjak, paprika (svježe), pelati rajčice, šećer, peršin (sjeckani), bosiljak, špagete (bez jaja), maslinovo ulje, sol i papar, Prema uputama na pakiranju, u vodi namočimo sojine ljuskice da nabubre. ; Na ulju popržimo sjeckani luk, ribanu mrkvu i celerov korijen, te na kockice narezanu svježu crvenu papriku. Dodamo protisnuti češnjak i sve zajedno kratko pirjamo. ; Sojine ljuskice ocijedimo, dodamo pirjanom povrću, pa sve zajedno još malo pirjamo da se sastojci prožmu.; Zatim dodamo pelati rajčicu, žličicu šećera, svježe sjeckani bosiljak, te umak ostavimo na laganoj vatri da vrije 15-ak minuta.; -
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Prema uputama na pakiranju, u vodi namočimo sojine ljuskice da nabubre.
  2. Na ulju popržimo sjeckani luk, ribanu mrkvu i celerov korijen, te na kockice narezanu svježu crvenu papriku. Dodamo protisnuti češnjak i sve zajedno kratko pirjamo.
  3. Sojine ljuskice ocijedimo, dodamo pirjanom povrću, pa sve zajedno još malo pirjamo da se sastojci prožmu.
  4. Zatim dodamo pelati rajčicu, žličicu šećera, svježe sjeckani bosiljak, te umak ostavimo na laganoj vatri da vrije 15-ak minuta.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 1319
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:60minuta

Najnovije zanimljivosti: