Varivo od poriluka s mini rajčicama

  • 45 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Varivo od poriluka s mini rajčicama
U našem video receptu saznajte kako pripremiti varivo od poriluka s mini rajčicama.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Povrće očistimo i operemo. Mrkvu, korijen celera i krumpir naribamo na fini ribež, a luk nasjeckamo.
  2. U visoku ugrijanu posudu ulijemo ulja, dodamo sjeckani luk i odmah zatim naribano povrće. Sastojke začinimo sa solju i pržimo na srednje jakoj vatri. Za to vrijeme mini rajčice prerežemo po pola i slažemo s prerezanom stranom prema gore, pokapamo s malo maslinovog ulja i stavimo u pećnicu pod grill 15-tak minuta. Nakon 10-15 minuta kada se povrće dobro ispirjalo dodamo narezani hamburger na deblje ploškice te ostavimo da se malo poprži.
  3. Poriluk operemo, očistimo i narežemo na trakice širine 1-1,5 cm i dodamo u posudu. Poriluk posipamo s malo mljevene crvene paprike i brašna potom dodamo maslac i malo chilija s morskom soli. Čim je chili počeo puštati miris dodamo juhu dok ne pokrije sastojke. Varivo kuhamo 30 minuta.
  4. Nakon 15-tak minuta mini rajčicu izvadimo iz pećnice. Kuhano varivo sada rasporedimo u tanjure i preko njega stavimo pečene mini rajčice.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 43
Rating: 4.84
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:45minuta

Najnovije zanimljivosti: