Vegetarijanska carbonara

  • 30 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Ima jaja, nema mesa

Ne jedete meso? Nema problema, jer s ovim jednostavnim receptom opet možete uživati u popularnoj Carbonari.

vegetarijanska-carbonara
Vegetarijanska carbonara
Popularnost:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 6
Rating: 3.67
You:
Rate this recipe!
U našem receptu saznajte kako pripremiti vegetarijansku carbonaru.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Skuhajte tjesteninu prema uputama na pakiranju.
  2. Za to vrijeme zamutite jaja u maloj posudi, začinite s malo papra, umiješajte ricotta sir te na kraju naribajte limunovu koricu.
  3. Prije nego je tjestenina skuhana (3 minute ranije) dodajte joj grašak. Sačuvajte malo vode od kuhanja, ocijedite tjesteninu i grašak te ih prebacite u tavu.
  4. Umiješajte jaja i špinat i pustite da se sami skuhaju u preostaloj toplini. Ako želite razrijediti jelo možete dodati i malo vode od kuhanja.
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 6
Rating: 3.67
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:30minuta

Najnovije zanimljivosti: