Zagrebački odrezak

  • 60 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Ima jaja, nema mesa

Zagrebački odrezak tradicionalni je specijalitet omiljen u svakoj obitelji…

Zagrebački odrezak
Popularnost:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 9
Rating: 3.56
You:
Rate this recipe!
U našem receptu saznajte kako pripremiti zagrebački odrezak.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Odreske tucite preko prozirne plastične vrećice. Nakog toga ih po želji popraprite i posolite.
  2. Pripremite krišku šunke i krišku sira te ih stavite na polovicu odreska. Prvo stavljajte krišku šunke pa onda krišku sira.
  3. Odrezak preklopite i rub pritisnite prstima.
  4. Svaki odrezak uvaljajte u brašno te nakon toga u razmućena jaja i u krušne mrvice.
  5. Pržite odreske na laganoj vatri po nekoliko minuta sa svake strane, sve dok ne postanu zlatne boje.
  6. Kada su gotovi stavite ih na papirnati ručnik kako bi upili višak masnoće.
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 9
Rating: 3.56
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:60minuta

Najnovije zanimljivosti: