Zapečeni gulaš s krumpirom

  • 90 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Zapečeni gulaš s krumpirom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti zapečeni grah s krumpirom.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. U zagrijanu tavu ulijemo malo ulja, dodamo očišćeni i nasjeckani luk. Posolimo ga i pržimo na laganoj vatri. Meso odvojimo od kosti i narežemo na kockice te zajedno s češnjakom narezanim na listiće dodamo u tavu, posolimo, popaprimo, začinimo mediteranskom mješavinom začina. U lonac dodamo lovorov list i miješajući prijamo dok meso ne pobijeli.
  2. Meso posipamo škrobnim brašnom, sastojke dobro izmiješamo, zatim u tavu dodamo narezani krumpir, očišćenu i na kockice narezanu papriku, ulijemo juhu i pivo. Vatru pojačamo i kuhamo dok se umak ne počne zgušnjavati.
  3. Nakon 10 minuta ugasimo vatru i prelijemo sve sastojke u vatrostalnu posudu, ravnomjerno ih rasporedimo i stavimo u prethodno zagrijanu pećnicu na 180 stupnjeva. Nakon 1 sat zapečeni gulaš je gotov i možemo ga poslužiti uz miješanu salatu.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 42
Rating: 4.9
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:90minuta

Najnovije zanimljivosti: