Lisnati kolač od luka i kozjeg sira

  • 40 min
  • 6-8 porcije
  • Srednje kalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Pogodno za Vegane

Ljubitelji luka znaju kako se on savršeno može uklopiti u jela. Svojim slatkastim okusom izvrsno paše uz hrskavo lisnato tijesto i osvježavajući kozji sir.

Lisnati kolač od luka i kozjeg sira
Lisnati kolač od luka i kozjeg sira
Popularnost:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 59
Rating: 4.63
You:
Rate this recipe!
U našem receptu saznajte kako pripremiti lisnati kolač od luka i kozjeg sira.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. U velikoj tavi iznad vatre zagrijemo maslinovo ulje, dodamo nasjeckani luk i na laganoj vatri pržimo sve dok luk ne promijeni boju i ne postane potpuno mekan.
  2. Zatim u drugoj tavi iznad vatre otopimo maslac.
  3. Lisnato tijesto postavimo na lim obložen papirom za pečenje, a zatim premažemo rastopljenim maslacom, dodamo luk pržen u maslinovom ulju, preko svega rasporedimo kozji sir i začinimo timijanom.
  4. Ovako pripremljeno lisnato tijesto stavimo peći u pećnicu zagrijanu na 160 stupnjeva na 10 do 15 minuta.
  5. Nakon proteklog vremena, tijesto možemo izvaditi iz pećnice i poslužiti toplo.
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 59
Rating: 4.63
You:
Rate this recipe!
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:40minuta

Najnovije zanimljivosti: