- Francuski začin
- 20 min
- 4 porcije
- Srednje kalorično
- Jednostavna priprema
- Jelo sadrži meso
.
        Galette bretonne - slane palačinke sa šunkom, sirom i jajima    
                
        U našem receptu saznajte kako pripremiti Galette bretonne.    
        Više o ovom, i ostalim francuskim receptima koje možete pripremiti saznajte na linku: https://www.facebook.com/francuskizacin/
        
    Odaberite broj porcija:
    
                
        Potrebni Sastojci:    
                - heljdino brašno, 350 grama
- jaja, 5 komada
- voda, 800 ml (hladna)
- šunka, 8 kriški (ili pršut)
- sir, 8 kriški (naribani)
- sol
- ulje za prženje
| 
        
    Odaberite broj porcija:
     
        Potrebni Sastojci:     
 | 
        Upute po koracima:    
                - Pomiješajte brašno i sok, a zatim dodajte jedno jaje i vodu. Za prozračnost, u smjesu dodajte mineralnu vodu.
- Od dobivene smjese ispecite palačinke.
- Zatim ispecite jedno jaje i po želji ga posolite.
- Na vruću palačinku stavite malo sira i krišku šunke.
- Dodajte jaje i preklopite sa svih strana.
- Postupak ponovite s preostalim sastojcima i servirajte uz salatu.
        
    >> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
        
    
    
    
                |  | 
| Vrijeme pripreme:20minuta | 

 
    







 
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
    





