- Fina Malinić
 - 15 min
 - 10 porcije
 - Srednje kalorično
 - Jednostavna priprema
 - Sadrži jaja i mlijeko
 
    
        Zapečeni kruh sa sirom i češnjakom
    
    
    
    
                | Popularnost: | 
            
 | 
                    
U našem receptu saznajte kako pripremiti zapečeni kruh sa sirom i češnjakom.
    
        
    Odaberite broj porcija:
    
                
        Potrebni Sastojci:    
                - talijanski kruh, 1 štruca
 - maslac, 5 žlica (omekšali)
 - ekstra djevičansko maslinovo ulje, 2 žličice
 - češnjak, 3 češnja (nasjeckani)
 - sušeni origano, 1 žličica
 - sir mozzarella, 1 šalica (naribani)
 - sol i papar
 
| 
             
        
    Odaberite broj porcija:
     
                
        Potrebni Sastojci:     
                
  | 
                    
        Upute po koracima:    
                - Narežite kruh na kriške debljine 2,5-5 cm.
 - U maloj zdjeli pomiješajte maslac, maslinovo ulje, češnjak, origano, sol i papar. Rasporedite ravnomjerno po narezanom kruhu.
 - Posložite kruh na lim za pečenje i pažljivo pecite pod gornjim grijačem oko 5 minuta, odnosno dok lagano ne porumene. Redovito provjeravajte kako kruh ne bi izgorio.
 - Izvadite iz pećnice, pospite naribanim mozzarella sirom te pecite još 2-3 minute dok se sir ne otopi.
 - Odmah servirajte.
 
| 
            
 | 
                                
| Vrijeme pripreme:15minuta | 









    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    





