- Francuski začin
- 30 min
- 4 porcije
- Vrlo kalorično
- Jednostavna priprema
- Sadrži jaja i mlijeko
Tarte au citron
U našem receptu saznajte kako pripremiti Tarte au citron.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
|
Upute po koracima:
- Kalupiće za pečenje tarta premažite maslacem.
- Razvaljajte prhko tijesto za pitu i obložite kalupiće za pečenje tarta. Izbodite ga na par mjesta prije nego ga zapečete da se ne napuhne.
- Pecite oko 10 min na 200°C.
- Iscijedite sok limuna, razmutite dva jaja, pomiješajte ih sa šećerom gustinom i limunom.
- Stavite na vatru da lagano zavrije. Kremu izlijte u kalupe i kratko zapecite 5-6 min, na 200°C.
- Kad se ohladi prekrijte ga tučenim slatkim vrhnjem u koji ste dodali jedan vanilin šećer. Dobro ohladite prije serviranja.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
|
Vrijeme pripreme:30minuta |