- Francuski začin
- 15 min
- 4 porcije
- Srednje kalorično
- Jednostavna priprema
- Jelo sadrži meso
Salade de chevre chaud je vrlo poznato francusko jelo koje se poslužuje kao lagani ručak, predjelo ili večera. Kao hrvatsku verziju, mi smo ga poslužili s kulenom. Morate probati!
Salade de Chèvre chaud s kulenom
U našem receptu saznajte kako pripremiti Salade de Chèvre chaud s kulenom.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
- kozji sir, 4 kriške
- kulen, 4 kriške
- tost, 4 kriške
- pinjoli
- lanene sjemenke
- vinaigrette umak
- rukola
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
|
Upute po koracima:
- Tostirajte kruh ili tost.
- Stavite na njega krišku sira i kratko zapecite na 180°C.
- U međuvremenu na tanjuru pripremite posteljicu od rikule.
- Na tavi lagano popržite pinjole (bez ulja) te ih stavite na posteljicu od rikule.
- Kulen narežite na trakice i posložite na salatu, a zatim posložite i tost s kozjim sirom.
- Pospite sjemenke lana i poškropite vinaigrettom.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
|
Vrijeme pripreme:15minuta |