- Almo Čatlak
- 45 min
- 4 porcije
- Srednje kalorično
- Srednje zahtjevno
- Jelo sadrži meso
Fioli s kobasicama i sušenim rajčicama
U našem receptu saznajte kako pripremiti fiole s kobasicama i sušenim rajčicama.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
- tjestenina, 400 grama (fažoli)
- rajčica, 400 grama (iz konzerve, nasjeckana)
- kobasice u ovitku, 350 grama
- koncentrat rajčice, 2 žličice
- sušene rajčice, 80 grama
- češnjak, 1 režanj
- komorač, 1/2 žličice sušenog
- šećer, 1 žličica
- sušeni origano, 1 žličica
- ljubičasti luk, 1 glavica
- balzamični ocat, 2 žličice
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
|
Upute po koracima:
- Nasjeckamo sušene rajčice iz staklenke.
- Ispraznimo kobasice iz ovitka.
- U velikom loncu zagrijemo vodu dok ne proključa te ju posolimo i skuhamo tjesteninu.
- Za to vrijeme u tavu ulijemo maslinovo ulje i popržimo kobasice.
- Dodamo sušene rajčice iz staklenke i ljubičasti luk, a zatim i koncentrat rajčice, češnjak, sušeni origano i šećer.
- Na kraju dodamo rajčice iz konzerve i sušeni komorač te još kratko kuhamo.
- Pomiješamo umak i tjesteninu, a po želji možemo ukrasiti salatom i naribanim sirom.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
|
Vrijeme pripreme:45minuta |