- Almo Čatlak
- 30 min
- 4 porcije
- Srednje kalorično
- Vrlo jednostavna priprema
- Sadrži mlijeko, nema mesa
Fažoli s pestom genovese
U našem receptu saznajte kako pripremiti fažole s umakom pesto genovese.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
- tjestenina, 400 grama (češljanci)
- svježi bosiljak, 1 žlica
- vrhnje za kuhanje, 500 ml
- parmezan, 50 grama
- umak pesto genovese, 80 grama
- maslinovo ulje
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
|
Upute po koracima:
- U lonac ulijemo vodu, dodamo malo soli i skuhamo tjesteninu.
- Za to vrijeme u tavi pomiješamo maslinovo ulje i vrhnje za kuhanje. Kuhamo dok ne proključa, dodamo umak pesto genovese i dobro promiješamo.
- Dodamo skuhanu tjesteninu, dobro promiješamo i pustimo da se kuha još nekoliko minuta.
- Serviramo na tanjure i začinimo ribanim parmezanom.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
|
Vrijeme pripreme:30minuta |