- Almo Čatlak
- 40 min
- 4 porcije
- Srednje kalorično
- Jednostavna priprema
- Jelo sadrži meso
Craft beer and cheese pasta
Popularnost: |
|
U našem receptu saznajte kako se priprema Craft beer and cheese pasta.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
- tjestenina, 400 grama (pužići)
- svježa crvena paprika, 1 komad
- ljubičasti luk, 1/2 glavice
- peršin, 1 žličica (svježe sjeckani)
- češnjak, 2 režnja
- craft pivo, 330 ml
- punomasni sir, 150 grama (dimljeni)
- pancete, 50 grama
- ekstra djevičansko maslinovo ulje
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
|
Upute po koracima:
- Nasjeckamo svježu crvenu papriku, ljubičasti luk, peršin i pancetu, a zatim naribamo punomasni dimljeni sir.
- Tjesteninu skuhamo u slanoj vodi.
- Za to vrijeme u tavu ulijemo ekstra djevičansko maslinovo ulje i popržimo luk, crvenu papriku i pancetu.
- Posolimo i začinimo mljevenom paprikom arome dima.
- Ulijemo craft pivo, pustimo da zavri, a zatim uz neprestano miješanje dodajemo naribani dimljeni sir. Na kraju dodamo i češnjak.
- Skuhanu tjesteninu pomiješamo s umakom te dodamo svježe sjeckani peršin.
- Dobro promiješamo, serviramo na tanjure i po želji začinimo s još malo papra i sjeckanog peršina.
|
Vrijeme pripreme:40minuta |