- Almo Čatlak
- 75 min
- 4 porcije
- Srednje kalorično
- Jednostavna priprema
- Sadrži ribu/ morske plodove
Muzgavci sa špagetima na pikantan način – U našem video receptu saznajte kako pripremiti muzgavce sa špagetima na pikantan način. – muzgavci, špageti, povrtni temeljac, lovorov list, papar (u zrnu), češnjak, umak od ljutih papričica, peršin (sjeckani), sol, Očišćene i oprane muzgavce stavimo u lonac, ulijemo povrtnu juhu, dodamo lovorov list i papar u zrnu, pokolopimo, zapalimo vatru i kada zavri kuhamo na laganoj vatri 40-ak minuta. ; Kuhane muzgavce izvadimo na stranu i ostavimo ih da se malo ohlade. ; U lonac s vrelom i posoljenom vodom dodamo špagete i kuhamo ih po uputama na pakiranju. ; Za to vrijeme ohlađenim muzgavcima odrežemo krakove, a tijelo narežemo na četvrtine. ; U tavu, na dvije, tri žlice ugrijanog maslinovog ulja, protisnemo češnjak, dodamo umak od ljutih papričica, sjeckani peršin, narezane muzgavce, začinimo solju, promiješamo i pržimo na srednje jakoj vatri dvije minute. ; Zatim dodamo kuhane i ocijeđene špagete i dobro izmiješamo sastojke. ; Špagete s muzgavcima stavimo u tanjure i poslužimo.;  – Jela s tjesteninom su neiscrpna gastronomska tema, podređena isključivo našoj mašti i kreativnosti, a to je upravo slučaj i s ovim receptom. Pogledajte i uživajte!
<div class="wpurp-searchable-recipe" style="display: none;">Muzgavci sa špagetima na pikantan način – U našem video receptu saznajte kako pripremiti muzgavce sa špagetima na pikantan način. – muzgavci, špagete, povrtnog temeljca, lovorov list, papar (u zrnu), češnjak, umak od ljutih papričica, peršin (sjeckani), sol, Očišćene i oprane muzgavce stavimo u lonac, ulijemo povrtnu juhu, dodamo lovorov list i papar u zrnu, pokolopimo, zapalimo vatru i kada zavri kuhamo na laganoj vatri 40-ak minuta. ; Kuhane muzgavce izvadimo na stranu i ostavimo ih da se malo ohlade. ; U lonac s vrelom i posoljenom vodom dodamo špagete i kuhamo ih po uputama na pakiranju. ; Za to vrijeme ohlađenim muzgavcima odrežemo krakove, a tijelo narežemo na četvrtine. ; U tavu, na dvije, tri žlice ugrijanog maslinovog ulja, protisnemo češnjak, dodamo umak od ljutih papričica, sjeckani peršin, narezane muzgavce, začinimo solju, promiješamo i pržimo na srednje jakoj vatri dvije minute. ; Zatim dodamo kuhane i ocijeđene špagete i dobro izmiješamo sastojke. ; Špagete s muzgavcima stavimo u tanjure i poslužimo.; -</div>
    
    
    
    
    
        
        
        
    
    
    
    
            
        
            
        Muzgavci sa špagetima na pikantan način    
                
        U našem video receptu saznajte kako pripremiti muzgavce sa špagetima na pikantan način.    
         
     
                
        
            
        Jela s tjesteninom su neiscrpna gastronomska tema, podređena isključivo našoj mašti i kreativnosti, a to je upravo slučaj i s ovim receptom. Pogledajte i uživajte!
Muzgavci sa špagetima na pikantan način - U našem video receptu saznajte kako pripremiti muzgavce sa špagetima na pikantan način. - muzgavci, špagete, povrtnog temeljca, lovorov list, papar (u zrnu), češnjak, umak od ljutih papričica, peršin (sjeckani), sol, Očišćene i oprane muzgavce stavimo u lonac, ulijemo povrtnu juhu, dodamo lovorov list i papar u zrnu, pokolopimo, zapalimo vatru i kada zavri kuhamo na laganoj vatri 40-ak minuta. ; Kuhane muzgavce izvadimo na stranu i ostavimo ih da se malo ohlade. ; U lonac s vrelom i posoljenom vodom dodamo špagete i kuhamo ih po uputama na pakiranju. ; Za to vrijeme ohlađenim muzgavcima odrežemo krakove, a tijelo narežemo na četvrtine. ; U tavu, na dvije, tri žlice ugrijanog maslinovog ulja, protisnemo češnjak, dodamo umak od ljutih papričica, sjeckani peršin, narezane muzgavce, začinimo solju, promiješamo i pržimo na srednje jakoj vatri dvije minute. ; Zatim dodamo kuhane i ocijeđene špagete i dobro izmiješamo sastojke. ; Špagete s muzgavcima stavimo u tanjure i poslužimo.; -
 
         
     
                
                
        
            
                
        Upute po koracima:    
                
        
    - Očišćene i oprane muzgavce stavimo u lonac, ulijemo povrtnu juhu, dodamo lovorov list i papar u zrnu, pokolopimo, zapalimo vatru i kada zavri kuhamo na laganoj vatri 40-ak minuta. 
- Kuhane muzgavce izvadimo na stranu i ostavimo ih da se malo ohlade. 
- U lonac s vrelom i posoljenom vodom dodamo špagete i kuhamo ih po uputama na pakiranju. 
- Za to vrijeme ohlađenim muzgavcima odrežemo krakove, a tijelo narežemo na četvrtine. 
- U tavu, na dvije, tri žlice ugrijanog maslinovog ulja, protisnemo češnjak, dodamo umak od ljutih papričica, sjeckani peršin, narezane muzgavce, začinimo solju, promiješamo i pržimo na srednje jakoj vatri dvije minute. 
- Zatim dodamo kuhane i ocijeđene špagete i dobro izmiješamo sastojke. 
- Špagete s muzgavcima stavimo u tanjure i poslužimo.
 
         
     
                
        
    >> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
     
                
            
                
            
         
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
    
    
                        | 
    
        Votes: 48Rating: 4.65
 You:
 
        Rate this recipe!     |  | 
    
            
            
                
            
                
            
                
        
    
    
                        | Za Print recepta klikni ikonu >> |  | 
    
     
         
    
    
                        | Vrijeme pripreme:75minuta |  |