- Almo Čatlak
- 75 min
- 4 porcije
- Srednje kalorično
- Jednostavna priprema
- Sadrži ribu/ morske plodove
Muzgavci sa špagetima na pikantan način – U našem video receptu saznajte kako pripremiti muzgavce sa špagetima na pikantan način. – muzgavci, špageti, povrtni temeljac, lovorov list, papar (u zrnu), češnjak, umak od ljutih papričica, peršin (sjeckani), sol, Očišćene i oprane muzgavce stavimo u lonac, ulijemo povrtnu juhu, dodamo lovorov list i papar u zrnu, pokolopimo, zapalimo vatru i kada zavri kuhamo na laganoj vatri 40-ak minuta. ; Kuhane muzgavce izvadimo na stranu i ostavimo ih da se malo ohlade. ; U lonac s vrelom i posoljenom vodom dodamo špagete i kuhamo ih po uputama na pakiranju. ; Za to vrijeme ohlađenim muzgavcima odrežemo krakove, a tijelo narežemo na četvrtine. ; U tavu, na dvije, tri žlice ugrijanog maslinovog ulja, protisnemo češnjak, dodamo umak od ljutih papričica, sjeckani peršin, narezane muzgavce, začinimo solju, promiješamo i pržimo na srednje jakoj vatri dvije minute. ; Zatim dodamo kuhane i ocijeđene špagete i dobro izmiješamo sastojke. ; Špagete s muzgavcima stavimo u tanjure i poslužimo.; – Jela s tjesteninom su neiscrpna gastronomska tema, podređena isključivo našoj mašti i kreativnosti, a to je upravo slučaj i s ovim receptom. Pogledajte i uživajte!
<div class="wpurp-searchable-recipe" style="display: none;">Muzgavci sa špagetima na pikantan način – U našem video receptu saznajte kako pripremiti muzgavce sa špagetima na pikantan način. – muzgavci, špagete, povrtnog temeljca, lovorov list, papar (u zrnu), češnjak, umak od ljutih papričica, peršin (sjeckani), sol, Očišćene i oprane muzgavce stavimo u lonac, ulijemo povrtnu juhu, dodamo lovorov list i papar u zrnu, pokolopimo, zapalimo vatru i kada zavri kuhamo na laganoj vatri 40-ak minuta. ; Kuhane muzgavce izvadimo na stranu i ostavimo ih da se malo ohlade. ; U lonac s vrelom i posoljenom vodom dodamo špagete i kuhamo ih po uputama na pakiranju. ; Za to vrijeme ohlađenim muzgavcima odrežemo krakove, a tijelo narežemo na četvrtine. ; U tavu, na dvije, tri žlice ugrijanog maslinovog ulja, protisnemo češnjak, dodamo umak od ljutih papričica, sjeckani peršin, narezane muzgavce, začinimo solju, promiješamo i pržimo na srednje jakoj vatri dvije minute. ; Zatim dodamo kuhane i ocijeđene špagete i dobro izmiješamo sastojke. ; Špagete s muzgavcima stavimo u tanjure i poslužimo.; -</div>
Muzgavci sa špagetima na pikantan način
U našem video receptu saznajte kako pripremiti muzgavce sa špagetima na pikantan način.
Jela s tjesteninom su neiscrpna gastronomska tema, podređena isključivo našoj mašti i kreativnosti, a to je upravo slučaj i s ovim receptom. Pogledajte i uživajte!
Muzgavci sa špagetima na pikantan način - U našem video receptu saznajte kako pripremiti muzgavce sa špagetima na pikantan način. - muzgavci, špagete, povrtnog temeljca, lovorov list, papar (u zrnu), češnjak, umak od ljutih papričica, peršin (sjeckani), sol, Očišćene i oprane muzgavce stavimo u lonac, ulijemo povrtnu juhu, dodamo lovorov list i papar u zrnu, pokolopimo, zapalimo vatru i kada zavri kuhamo na laganoj vatri 40-ak minuta. ; Kuhane muzgavce izvadimo na stranu i ostavimo ih da se malo ohlade. ; U lonac s vrelom i posoljenom vodom dodamo špagete i kuhamo ih po uputama na pakiranju. ; Za to vrijeme ohlađenim muzgavcima odrežemo krakove, a tijelo narežemo na četvrtine. ; U tavu, na dvije, tri žlice ugrijanog maslinovog ulja, protisnemo češnjak, dodamo umak od ljutih papričica, sjeckani peršin, narezane muzgavce, začinimo solju, promiješamo i pržimo na srednje jakoj vatri dvije minute. ; Zatim dodamo kuhane i ocijeđene špagete i dobro izmiješamo sastojke. ; Špagete s muzgavcima stavimo u tanjure i poslužimo.; -
Upute po koracima:
- Očišćene i oprane muzgavce stavimo u lonac, ulijemo povrtnu juhu, dodamo lovorov list i papar u zrnu, pokolopimo, zapalimo vatru i kada zavri kuhamo na laganoj vatri 40-ak minuta.
- Kuhane muzgavce izvadimo na stranu i ostavimo ih da se malo ohlade.
- U lonac s vrelom i posoljenom vodom dodamo špagete i kuhamo ih po uputama na pakiranju.
- Za to vrijeme ohlađenim muzgavcima odrežemo krakove, a tijelo narežemo na četvrtine.
- U tavu, na dvije, tri žlice ugrijanog maslinovog ulja, protisnemo češnjak, dodamo umak od ljutih papričica, sjeckani peršin, narezane muzgavce, začinimo solju, promiješamo i pržimo na srednje jakoj vatri dvije minute.
- Zatim dodamo kuhane i ocijeđene špagete i dobro izmiješamo sastojke.
- Špagete s muzgavcima stavimo u tanjure i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
Votes: 47
Rating: 4.68
You:
Rate this recipe!
|
|
Za Print recepta klikni ikonu >> |
|
Vrijeme pripreme:75minuta |
|