- Almo Čatlak
- 25 min
- 4 porcije
- Srednje kalorično
- Jednostavna priprema
- Jelo sadrži meso
Topla salata s pilećim prsima i uljem od tartufa – U našem video receptu saznajte kako pripremiti toplu salatu s pilećim prsima i uljem od tartufa. – pileći file, med (od bagrema), balzamični ocat, crveni radič, matovilac, parmezan, ulje od tartufa, ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol, bijeli papar, Obje salate očistimo i operemo, a crveni radič i piletinu narežemo na trakice. ; U tavu na ugrijano maslinovo ulje, dodamo narezanu piletinu, začinimo solju i paprom, te miješajući pržimo tri, četiri minute, sa svih strana. ; Zatim ulijemo balzamički ocat, dodamo med, i pirjamo još jednu minutu. ; Na kraju dodamo trakice crvenog radiča, promiješamo i maknemo s vatre. ; Na tanjur stavimo matovilac, preko njega piletinu i crveni radič, prelijemo umakom od pečenja, naribamo listiće parmezana, pokapamo maslinovim uljem s okusom bijelog tartufa i poslužimo.; – Jako fina pileća topla salata, koja je ujedno i glavno jelo, a posebnu draž joj daje dodatak meda, balzamičkog octa i maslinovog ulja aromatiziranog tartufom.
<div class="wpurp-searchable-recipe" style="display: none;">Topla salata s pilećim prsima i uljem od tartufa – U našem video receptu saznajte kako pripremiti toplu salatu s pilećim prsima i uljem od tartufa. – pileći file, med (od bagrema), balzamički ocat, crveni radič, matovilac, parmezan, ulje od tartufa, ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol, bijeli papar, Obje salate očistimo i operemo, a crveni radič i piletinu narežemo na trakice. ; U tavu na ugrijano maslinovo ulje, dodamo narezanu piletinu, začinimo solju i paprom, te miješajući pržimo tri, četiri minute, sa svih strana. ; Zatim ulijemo balzamički ocat, dodamo med, i pirjamo još jednu minutu. ; Na kraju dodamo trakice crvenog radiča, promiješamo i maknemo s vatre. ; Na tanjur stavimo matovilac, preko njega piletinu i crveni radič, prelijemo umakom od pečenja, naribamo listiće parmezana, pokapamo maslinovim uljem s okusom bijelog tartufa i poslužimo.; -</div>
Topla salata s pilećim prsima i uljem od tartufa
U našem video receptu saznajte kako pripremiti toplu salatu s pilećim prsima i uljem od tartufa.
Jako fina pileća topla salata, koja je ujedno i glavno jelo, a posebnu draž joj daje dodatak meda, balzamičkog octa i maslinovog ulja aromatiziranog tartufom.
Topla salata s pilećim prsima i uljem od tartufa - U našem video receptu saznajte kako pripremiti toplu salatu s pilećim prsima i uljem od tartufa. - pileći file, med (od bagrema), balzamički ocat, crveni radič, matovilac, parmezan, ulje od tartufa, ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol, bijeli papar, Obje salate očistimo i operemo, a crveni radič i piletinu narežemo na trakice. ; U tavu na ugrijano maslinovo ulje, dodamo narezanu piletinu, začinimo solju i paprom, te miješajući pržimo tri, četiri minute, sa svih strana. ; Zatim ulijemo balzamički ocat, dodamo med, i pirjamo još jednu minutu. ; Na kraju dodamo trakice crvenog radiča, promiješamo i maknemo s vatre. ; Na tanjur stavimo matovilac, preko njega piletinu i crveni radič, prelijemo umakom od pečenja, naribamo listiće parmezana, pokapamo maslinovim uljem s okusom bijelog tartufa i poslužimo.; -
Upute po koracima:
- Obje salate očistimo i operemo, a crveni radič i piletinu narežemo na trakice.
- U tavu na ugrijano maslinovo ulje, dodamo narezanu piletinu, začinimo solju i paprom, te miješajući pržimo tri, četiri minute, sa svih strana.
- Zatim ulijemo balzamički ocat, dodamo med, i pirjamo još jednu minutu.
- Na kraju dodamo trakice crvenog radiča, promiješamo i maknemo s vatre.
- Na tanjur stavimo matovilac, preko njega piletinu i crveni radič, prelijemo umakom od pečenja, naribamo listiće parmezana, pokapamo maslinovim uljem s okusom bijelog tartufa i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
Votes: 47
Rating: 4.7
You:
Rate this recipe!
|
|
Za Print recepta klikni ikonu >> |
|
Vrijeme pripreme:25minuta |
|