- Francuski začin
- 20 min
- Vrlo kalorično
- Jednostavna priprema
- Sadrži mlijeko, nema mesa
Mousse au chocolat (Čokoladni mousse)
U našem receptu saznajte kako pripremiti Mousse au chocolat (čokoladni mousse).
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
- čokolada (s velikim udjelom kakaa)
- maslac
- sirup od agave
- slatko vrhnje
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
|
Upute po koracima:
- Količinu sastojaka odredite prema veličini posudica za serviranje, odnosno prema broju osoba.
- Otopite čokoladu i maslac te dobro promiješajte.
- Dodajte agavin sirup, a zatim istucite slatko vrhnje i lagano ga umiješajte s čokoladom.
- Po želji možete dodati i malo limunove ili narančine korice.
- Servirajte u malim čašicama i ukrasite tučenim vrhnjem. Po želji dodajte i malo šumskog voća.
- Dobro ohladite prije serviranja.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
|
Vrijeme pripreme:20minuta |