- Francuski začin
- 30 min
- 4 porcije
- Niskokalorično
- Vrlo jednostavna priprema
- Pogodno za Vegane
Taboule (Salata od kus-kusa)
U našem receptu saznajte kako pripremiti salatu od kus-kusa.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
- kus kus, 200 grama
- cherry rajčica, 6 komada
- krastavac, 1 komad
- luk, 1 komad (po mogućnosti mladi)
- menta (nekoliko listova)
- korijander (nekoliko listova)
- bosiljak (nekoliko listova)
- maslinovo ulje, 2 žlice
- limunov sok (od jednog limuna)
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
|
Upute po koracima:
- Krastavac ogulite i izvadite sjemenke.
- Luk narežite na kockice.
- Kus kus skuhajte, ohladite i pomiješajte s narezanim lukom.
- Dodajte narezane rajčice i narezani krastavac.
- Dodajte narezani peršin te začinite maslinovim uljem i začinima po želji.
- Na kraju dodajte limunov sok i sve dobro promiješajte.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
|
Vrijeme pripreme:30minuta |