- Almo Čatlak
- 20 min
- 4 porcije
- Srednje kalorično
- Jednostavna priprema
- Jelo sadrži meso
Ramstek s grila s pikantnim umakom od rajčice – U našem video receptu saznajte kako pripremiti ramstek s grila s pikantnim umakom od rajčice. – ramstek (bez kostiju (4 odreska)), rajčica (sjeckana s kaparama i origanom ), luk, češnjak, peperoncini, med (od bagrema), balzamični ocat, ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol, Luk nasjeckamo, peperoncine usitnimo u mužaru, a češnjak narežemo na listiće. ; Odreske mesa s jedne strane posolimo i premažemo uljem te začinjenom stranom prema dolje, stavimo peći na gril tavu. ; Zatim i gornju stranu odrezaka također začinimo solju i premažemo uljem te meso pečemo sa svake strane tri, četiri minute. ; Za to vrijeme u sjekač stavimo sjeckanu rajčicu, dodamo sjeckani luk, listiće češnjaka, usitnjene peperoncine, ulijemo med, balzamički ocat, maslinovo ulje, posolimo, poklopimo i izradimo umak. ; Pečeno meso stavimo na tanjure, prelijemo ga hladnim umakom, posipamo s malo sjeckanog peršina i poslužimo.; – Što više reći nego što sam naslov govori, osim da je ovaj hladni umak od rajčica toliko fin i jednostavan da ga morate probati.
<div class="wpurp-searchable-recipe" style="display: none;">Ramstek s grila s pikantnim umakom od rajčice – U našem video receptu saznajte kako pripremiti ramstek s grila s pikantnim umakom od rajčice. – ramstek (bez kostiju (4 odreska)), sjeckana rajčica (s kaparama i origanom ), luk, češnjak, peperoncini, med (od bagrema), balzamički ocat, ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol, Luk nasjeckamo, peperoncine usitnimo u mužaru, a češnjak narežemo na listiće. ; Odreske mesa s jedne strane posolimo i premažemo uljem te začinjenom stranom prema dolje, stavimo peći na gril tavu. ; Zatim i gornju stranu odrezaka također začinimo solju i premažemo uljem te meso pečemo sa svake strane tri, četiri minute. ; Za to vrijeme u sjekač stavimo sjeckanu rajčicu, dodamo sjeckani luk, listiće češnjaka, usitnjene peperoncine, ulijemo med, balzamički ocat, maslinovo ulje, posolimo, poklopimo i izradimo umak. ; Pečeno meso stavimo na tanjure, prelijemo ga hladnim umakom, posipamo s malo sjeckanog peršina i poslužimo.; -</div>
Ramstek s grila s pikantnim umakom od rajčice
U našem video receptu saznajte kako pripremiti ramstek s grila s pikantnim umakom od rajčice.
Što više reći nego što sam naslov govori, osim da je ovaj hladni umak od rajčica toliko fin i jednostavan da ga morate probati.
Ramstek s grila s pikantnim umakom od rajčice - U našem video receptu saznajte kako pripremiti ramstek s grila s pikantnim umakom od rajčice. - ramstek (bez kostiju (4 odreska)), sjeckana rajčica (s kaparama i origanom ), luk, češnjak, peperoncini, med (od bagrema), balzamički ocat, ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol, Luk nasjeckamo, peperoncine usitnimo u mužaru, a češnjak narežemo na listiće. ; Odreske mesa s jedne strane posolimo i premažemo uljem te začinjenom stranom prema dolje, stavimo peći na gril tavu. ; Zatim i gornju stranu odrezaka također začinimo solju i premažemo uljem te meso pečemo sa svake strane tri, četiri minute. ; Za to vrijeme u sjekač stavimo sjeckanu rajčicu, dodamo sjeckani luk, listiće češnjaka, usitnjene peperoncine, ulijemo med, balzamički ocat, maslinovo ulje, posolimo, poklopimo i izradimo umak. ; Pečeno meso stavimo na tanjure, prelijemo ga hladnim umakom, posipamo s malo sjeckanog peršina i poslužimo.; -
Upute po koracima:
- Luk nasjeckamo, peperoncine usitnimo u mužaru, a češnjak narežemo na listiće.
- Odreske mesa s jedne strane posolimo i premažemo uljem te začinjenom stranom prema dolje, stavimo peći na gril tavu.
- Zatim i gornju stranu odrezaka također začinimo solju i premažemo uljem te meso pečemo sa svake strane tri, četiri minute.
- Za to vrijeme u sjekač stavimo sjeckanu rajčicu, dodamo sjeckani luk, listiće češnjaka, usitnjene peperoncine, ulijemo med, balzamički ocat, maslinovo ulje, posolimo, poklopimo i izradimo umak.
- Pečeno meso stavimo na tanjure, prelijemo ga hladnim umakom, posipamo s malo sjeckanog peršina i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
Votes: 51
Rating: 4.65
You:
Rate this recipe!
|
|
Za Print recepta klikni ikonu >> |
|
Vrijeme pripreme:20minuta |
|