Kruške u talijanskoj pjeni od piva – U našem video receptu saznajte kako pripremiti kruške u talijanskoj pjeni od piva. – kruška, šećer, cimet, piment, klinčić, pivo ((svijetlog)), žumanjak, med (od bagrema), smeđi šećer, limun, vanilin šećer, sol, cimet (u prahu), Kruške operemo, ogulimo im koru, po dužini narežemo na šestine i odrstranimo koštice, a limun iscijedimo. ; Zatim u lonac s vodom dodamo šećer, koricu cimeta, klinčiće, piment, sol, narezane kruške, upalimo vatru i kada voda zavri kuhamo na laganoj vatri 15-ak minuta. ; Zatim lonac maknemo s vatre i ostavimo da se sve zajedno ohladi na sobnu temparaturu. ; U zdjelu stavimo žumanjke, dodamo vanilin šećer, smeđi šećer te mikserom izradimo jednoličnu kremu. ; Nakon 10-ak minuta miksanja zdjelu premjestimo iznad pare, ulijemo pivo, limunov sok i miksamo još 10-ak minuta dok ne dobijemo željenu pjenu. ; U duboki tanjur složimo kriške krušaka, pokapamo ih s malo meda, prelijemo pjenom, posipamo s malo cimeta u prahu, ukrasimo listićem mente i poslužimo.; – Kuhane aromatizirane kruške prelivene slatkom pjenom obogaćenom pivom, su slastica koju trebate kušati što prije.
<div class="wpurp-searchable-recipe" style="display: none;">Kruške u talijanskoj pjeni od piva – U našem video receptu saznajte kako pripremiti kruške u talijanskoj pjeni od piva. – kruška, šećer, cimet, pimento, klinčić, pivo ((svijetlog)), žumanjak, med (od bagrema), smeđi šećer, limun, vanilin šećer, sol, cimet (u prahu), Kruške operemo, ogulimo im koru, po dužini narežemo na šestine i odrstranimo koštice, a limun iscijedimo. ; Zatim u lonac s vodom dodamo šećer, koricu cimeta, klinčiće, piment, sol, narezane kruške, upalimo vatru i kada voda zavri kuhamo na laganoj vatri 15-ak minuta. ; Zatim lonac maknemo s vatre i ostavimo da se sve zajedno ohladi na sobnu temparaturu. ; U zdjelu stavimo žumanjke, dodamo vanilin šećer, smeđi šećer te mikserom izradimo jednoličnu kremu. ; Nakon 10-ak minuta miksanja zdjelu premjestimo iznad pare, ulijemo pivo, limunov sok i miksamo još 10-ak minuta dok ne dobijemo željenu pjenu. ; U duboki tanjur složimo kriške krušaka, pokapamo ih s malo meda, prelijemo pjenom, posipamo s malo cimeta u prahu, ukrasimo listićem mente i poslužimo.; -</div>
Kruške u talijanskoj pjeni od piva
U našem video receptu saznajte kako pripremiti kruške u talijanskoj pjeni od piva.
Kuhane aromatizirane kruške prelivene slatkom pjenom obogaćenom pivom, su slastica koju trebate kušati što prije.
Kruške u talijanskoj pjeni od piva - U našem video receptu saznajte kako pripremiti kruške u talijanskoj pjeni od piva. - kruška, šećer, cimet, pimento, klinčić, pivo ((svijetlog)), žumanjak, med (od bagrema), smeđi šećer, limun, vanilin šećer, sol, cimet (u prahu), Kruške operemo, ogulimo im koru, po dužini narežemo na šestine i odrstranimo koštice, a limun iscijedimo. ; Zatim u lonac s vodom dodamo šećer, koricu cimeta, klinčiće, piment, sol, narezane kruške, upalimo vatru i kada voda zavri kuhamo na laganoj vatri 15-ak minuta. ; Zatim lonac maknemo s vatre i ostavimo da se sve zajedno ohladi na sobnu temparaturu. ; U zdjelu stavimo žumanjke, dodamo vanilin šećer, smeđi šećer te mikserom izradimo jednoličnu kremu. ; Nakon 10-ak minuta miksanja zdjelu premjestimo iznad pare, ulijemo pivo, limunov sok i miksamo još 10-ak minuta dok ne dobijemo željenu pjenu. ; U duboki tanjur složimo kriške krušaka, pokapamo ih s malo meda, prelijemo pjenom, posipamo s malo cimeta u prahu, ukrasimo listićem mente i poslužimo.; -
Kruške operemo, ogulimo im koru, po dužini narežemo na šestine i odrstranimo koštice, a limun iscijedimo.
Zatim u lonac s vodom dodamo šećer, koricu cimeta, klinčiće, piment, sol, narezane kruške, upalimo vatru i kada voda zavri kuhamo na laganoj vatri 15-ak minuta.
Zatim lonac maknemo s vatre i ostavimo da se sve zajedno ohladi na sobnu temparaturu.
U zdjelu stavimo žumanjke, dodamo vanilin šećer, smeđi šećer te mikserom izradimo jednoličnu kremu.
Nakon 10-ak minuta miksanja zdjelu premjestimo iznad pare, ulijemo pivo, limunov sok i miksamo još 10-ak minuta dok ne dobijemo željenu pjenu.
U duboki tanjur složimo kriške krušaka, pokapamo ih s malo meda, prelijemo pjenom, posipamo s malo cimeta u prahu, ukrasimo listićem mente i poslužimo.